Elluf-Elluf 2020

Beste Vlôôien en Luusjes,

De recent aangescherpte corona-maatregelen maken het voor ons als vereniging onmogelijk om een Elluf-Elluf en Woaidaehenviering te organiseren. Maar dit komt natuurlijk niet als een verrassing.

Het eerder gestelde plan voor Elluf-Elluf hebben wij helaas ook moeten versoberen. Dit betekent dat we dit jaar geen motto, geen CD en geen kittik hebben. Dit alles wordt doorgeschoven naar hopelijk volgend jaar.

Gelukkig hebben we wel positief nieuws te melden, we gaan namelijk niet bij de pakken neer zitten. Op Elluf-Elluf, dit jaar op 7 november a.s., gaan we wel een online evenement opzetten en bieden wij alle Vlôôien de mogelijkheid om er thuis, volgens de dan geldende maatregelen, een feestje van te maken! Online kijken we terug naar de historie van de Vlôôientrappers en bieden we een leuk maar vooral lekker thuispakket met hapjes en drankjes aan. Hierover volgt snel meer informatie.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor onze aangepaste plannen en dat we jullie op 7 november online mogen verwelkomen bij de unieke Elluf-Elluf viering.

’t Is Vrééd, CV de Vlôôientrappers