Oktoberfest in Oud-Vossemeer: Een feest van bier, Schlagers en Duitse gezelligheid

Oud-Vossemeer, 15 september 2023 – Bereid u voor op een avond vol Duitse muziek en feest, want op 14 oktober vindt het VOStoberfest plaats in Oud-Vossemeer. Dit evenement, georganiseerd door het Sint Nicolaascomité Oud-Vossemeer en Carnavalsvereniging de Vlôôientrappers, belooft een onvergetelijke avond te worden boordevol gezelligheid.

In de grootste bierstube van het Eiland Tholen kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd aanbod van Duits- en Nederlandstalige feestmuziek. “Het hoogtepunt van de avond is het optreden van Helene Fischer by Sabine”, vertelt Hèlen Hendrikse namens de organisatie. “DJ Jip zorgt dat de sfeer er van begin tot eind goed in zit! Ook staat er een verrassingsact gepland die de avond compleet maakt met entertainment en verrassingen.”

Na het succes van vorig jaar wordt het VOStoberfest dit jaar nog groter aangepakt. Nieuwe aankleding en een Duitstalige rasartiest! “We hebben er zelfs voor kunnen zorgen dat de toegangskaarten in prijs gezakt zijn!”, aldus Hendrikse.

Dus trek uw beste Oktoberfest-outfit aan en sluit u aan bij de feestvreugde voor jong en oud  op het Oktoberfest in Dorpshuis de Vossenkuil in Oud-Vossemeer! Kaartverkoop is beschikbaar zowel online als aan de deur.